Menu Close

főzzük 30 másodperces lépésekben, amíg a tortilla fel nem melegszik.

főzzük 30 másodperces lépésekben, amíg a tortilla fel nem melegszik.

Azt kell mondanom, hogy Alex könyvének receptjei ugyanolyan lelkesedést idéznek elő, mint számomra. Az olasz ételek az egyik kedvenc konyhám … akkor, amikor jól csinálják. Az olasz ételek frissek, szezonálisak, és annak ellenére, hogy az olasz ételek olajbogyó -kerti változatából származhat, kiemeli a minőségi összetevőket, nem pedig aprított sajtot. Ez az igazi olasz étel, amelyet Alex korszerűsít, és vegetáriánus centrifugálást ad friss olasz főzésben. Csomagok zöldben az aprított cukkini, borsó és bazsalikomból. Édes burgonya gnocchi balzsamos barna vajjal és zsálya szósszal tökéletes, kis jó párnák. És a nyári farro saláta nos, nyár egy tálban. répa és mozzarella saláta

fehér bab, tortellini és kelkáposzta leves

cseresznye, eper és balzsamos panzanella

vad gomba lasagna

Kíváncsi vagyok Ha a szakácskönyv -klubom bánná, ha javasolnám ezt a könyvet a következő összejövetelünkhöz;)

Szeretem ezt a szakácskönyvet mindenkinek, akinek a régi Atkin mentalitása van a fejük hátterében, hogy a szénhidrátok és a tészta rossz. Ez a szakácskönyv megmutatja, hogyan lehet gabonaféléket, tésztát (még fehér tésztát!) És kenyeret használni az ízletes, növényi központú, tápláló ételek készítéséhez.

Ezt a répavaj fettuccine receptjét frissítették, hogy a lehető legjobb tartalmat biztosítsák.

répa vaj fettuccine

szolgál: 4

Összetevők:

8 uncia fettuccine

1/2 font PREAfled Cépak

1/4 csésze pirított mogyoró

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

3 uncia kecskesajt

1 evőkanál balzsamos ecet

3 evőkanál zöldségleves

parmezán sajt, a körethez

utasítások

Hozzon egy nagy edényt sózott vizet. Adjunk hozzá tésztát, és főzzük, amíg Al dente a csomagolás utasításai szerint. Foglaljon 1 csésze tészta főzési vizet, majd engedje le a tésztát. Impulzust kombinálni. Adjuk hozzá az olívaolajat, a kecskesajtot, a balzsamot és az impulzust, hogy keveredjenek, miközben a zöldséglevesbe áramlik. Álljon le, hogy szükség esetén lekaparja az oldalakat. A keverék sima és bolyhos lesz. Ízesítsük ízlés szerint sóval és borssal. Öntsön be annyi répavajat, amennyit csak akar, és dobja el, hogy kombináljon. Adjon hozzá kb. 1/3 csésze tésztavíz vékonyságához. Adjon hozzá többet, ha a szósz túl vastag. Tálaljuk frissen őrölt fekete borssal és parmezán sajttal.

spagetti krémes tök tészta szószmal

lencse tészta pörkölt ujjakkal, baba kelkáposzta és ropogós fokhagyma

Vásárol -e valaha az ömlesztett folyosón? Ez a kedvenc módja a bab, a diófélék és a gabonafélék vásárlásának! Pénzt és csomagolást takarít meg, és csak azt vásárolhatja meg, amire szüksége van.

azzal a különbséggel, hogy nem vagyok olyan nagy a szemgolyó, amire szükségem van, tehát mindig csak egy kicsit több vagyok, mint egy recept -igény. Ami teljesen rendben van – csak az extra babot és a gabonaféléket tartom a jelölt kőműves edényekben a kamrában. De végül ezek a kőműves üvegek felhalmozódnak, és valójában nincs olyan recept, amely 1/4 csésze szárított csicseriborsóra szólít fel. A fűszeres harissa bableves receptjével jöttem fel, hogy néhány évvel ezelőtt felhasználjam ezeket a páratlan száraz babot, és évente egyszer elkészítem, amikor a kamrám egy kicsit kikerül. Ez egy egyszerű recept, amelyet úgy készítenek, hogy minden száraz babot párolunk egy fűszeres paradicsomban és zöldséglevesben, amelyet Harissa -val tüskék.

Ez a recept 2 1/4 csésze babot igényel, mert ez volt az, amikor összegyűjtöttem az összes babomat, de nyugodtan használjon egy kicsit többé -kevésbé. A főzés vége felé csak beállíthatja a folyadék mennyiségét, hogy szükség szerint vékonyabbá vagy vastagabbá váljon. Csak győződjön meg arról, hogy a használt bab hasonló méretű -e. Például, ne dobja össze a gigantes babot és a lencsét, mert teljesen különböző időpontokban főznek. Ezt általában csicseriborsó, fekete szemű borsó, fekete bab, fehér bab és vesebab kombinációjával készítem. Azt is találom, hogy sokkal egyenletesebben főz, ha egy éjszakán át áztatom a babot. De őszintén szólva, az NBD, ha a bab egy része elkezdi bomlását, csak egy vastagabb levest készít. OF, ha lencséket szeretne használni, adja hozzá őket az utolsó 20–40 perc főzéshez (a különféle lencse fajták különböznek a főzési időben).

Tippek a száraz bab főzéséhez

Biztosan elkészítheti ezt az ételt konzervbabokkal. Csak használja a 4 csésze húslevest (hagyja ki a kiegészítő vizet), főzzük a húslevest 10-20 percig, hogy az ízek összeolvadjanak, majd adjunk hozzá 2-3 doboz babot és melegítsük át. De amikor van ideje száraz babot főzni, azt hiszem, sokkal jobban megkóstolják – sokkal krémesebb a belső részén, egy kis harapással a bőrön!

Az extra finom szárított babokért ügyeljen arra, hogy pár hüvelyk vízben áztassa őket egy éjszakán át. Főzhet száraz babot áztatás nélkül, de sokkal hosszabb ideig tart, és a textúra nem olyan jó. A bab főzése során kerülje a forralását úgy, hogy a levest párolva tartja. A főzési szünetek kinyitják a bőrt, és a bab szétesik. Ez egy fűszeres paszta, eredetileg Tunéziából, pörkölt chili, paprika és fűszerekből készült. Úgy találom, hogy a márkák meglehetősen eltérnek, tehát kóstolja meg, hogy megnézze, melyik a kedvenced. Kedvenc márkám a Dea Harissa (affiliate link, valamint a következők), amely egy csőben érkezik, így könnyen használható. Azt is hallottam, hogy a Le Phare du Cap Bon Harissa (egy tunéziai márka) az egyik legjobb, de még nem próbáltam. A Mina Harissa szintén könnyen megtalálható, és vékonyabb állagú is van, így könnyebben használható mártásként. Az egyetlen márkát, kattintson ide most amelyet nem ajánlom, a Trader Joe’s, amely furcsa módon savas és csak nem olyan jó (sajnálom, hogy TJ, a Love Ya alapvetően minden másért!). A Harissa Brands a Spice -ban is eltérő, tehát ha érzékeny rá, érdemes lehet egy kisebb mennyiséggel kezdeni (kb.

Folytassa a görgetést a recept után, hogy további ötleteket készítsen az Extra Harissa felhasználására!

Ezt a receptet eredetileg 12/1/14. A recept, a kép és a szöveg frissült, hogy a lehető legjobb tartalmat biztosítsa.

fűszeres harissa bab leves

nagy „ole potot készít!

összetevők

kb. darált

1 nagy hagyma, hámozott és apróra vágott

2 közepes sárgarépa, apróra vágott

2 zeller szár, apróra vágott

1 piros paprika , szár, beoltott és apróra vágott

3 evőkanál harissa paszta

1 teáskanál szárított kakukkfű

1/2 teáskanál szárított bazsalikom

1 /2 teáskanál szárított oregánó

4 csésze zöldségleves

4 csésze víz

1 28 uncia kockára vágott paradicsomot A tálaláshoz

utasítások

Helyezze a babot egy nagy tálba, és fedje le sok vízzel. Áztassa 8-12 órán keresztül. Drain.

Egy nagy edényben melegítse az olívaolajat közepes-magas hőn. Adjunk hozzá fokhagymát, hagymát, sárgarépát, zellert és paprikát egy csipet sóval. Saute 7-10 percig, amíg a hagyma áttetsző nem lesz. Keverje hozzá a harissa, a kakukkfű, a bazsalikom és az oregánó, és főzzen egy percig. Forraljuk le, majd csökkentsük a hőt, és főzzük részlegesen körülbelül 2 órán át, amíg a bab gyengéd és krémes. Ellenőrizze néhány babot az egyes fajtákból, mivel a babfajta minden fajta a főzési időben változhat, és néha az egyes babok finomak lehetnek. Ízesítsük ízlés szerint sóval és borssal.

Tetszik ezek a receptek a Harissa segítségével:

harissa hummus

harissa sült butternut tök és karfiol csicseripea tál

harissa csirke A tavaszi zöldségkókusz kuszkusz

Ez a grillezett cukkini és a Gruyere panini füstös pesto -val rendkívül kielégítő vegetáriánus szendvicset készít!

Amikor középiskolában voltam, a barátaimmal és én ebéd közben kiszivárogtam, és a Bagel Bakery -be, egy bagel és szendvicsboltba mentünk az úton. A barátaim általában egy sima bagelt rendelnek, mivel akkoriban a „Bagel diétát” követik. Igen valóban. Még az alacsony szénhidrát -őrület magasságában is. Utólag látva, ez valószínűleg a legrosszabb étrend volt. Én, mindig megrendeltem egy paninit. Abban az időben ez divatosnak és kifinomultnak éreztem magam a barátaim mellett az unalmas, sima bagelükkel. Valószínűleg ez a Melty sajt. Valójában ez határozottan a Melty sajt. De nem tudom elfelejteni a ropogós, ízléses, vajas kenyeret, amelyet szinte annyira szeretek. Szeretem ezt a sajtos vegetáriánus paninit, tele grillezett cukkini, melty gruyere és füstös pesto, forró füstölt paprikával. >

Adaptált az Food & Wine magazinból

Összetevők

2 közepes cukkini, 1/4 hüvelyk vastag hosszú szeletekre szeletelve

1/3 csésze pesto

1 teáskanál forró füstölt paprika

4 szeletek gruyere sajt

8 szeletek teljes kiőrlésű kenyérrel csíráztak

Melegítsen egy rácsot közepes-magas hőn. Permetezzen be cukkini olívaolajjal, és ízesítse sóval és borssal. Grilld, amíg mindkét oldalon elszenesedett, kb. 2 percig oldalonként. Tetejére grillezett cukkini és gruyere, majd más szelet kenyér. Nyomja le egy spatulával a simításhoz. Grilld kb. 2 percig oldalonként, amíg ropogós és sajt megolvad. Avokádó, sült tojás, sült japán édesburgonya és fűszeres kimchi töltik őket! A kimchi ad egy adag bélbarát probiotikumot. Élvezheti ezeket a tacokat reggelire vagy vacsorára. Ha előre süti a burgonyát, ezeknek a gyors és egyszerű tacóknak csak néhány percet vesznek igénybe reggel.

A múlt héten egy kis rúgást folytattam a barátom, Kara Lydon e -könyvétől, Namaste Namaste -tól. El ástam egy finom gabona tál receptre, majd inspiráltam, hogy elkészítse édesburgonya turmixját, és miso kefir szósszal is pörköltem. , Emlékszem, hogy látta a vegetáriánus kimchi reggeli tacot, amely inspirálta ezt a receptet. A

kimchi és tojás az egyik kedvenc kombinációm. Amikor nem érzem magam főzni, gyakran készítek kimchi sült rizst mikrohullámú barna rizzsel, szezámolajban sült kimchi és rántott tojásokkal. Ha más zöldségeket kapok, hogy felhasználhassam, bedobom őket. Ez az egyik kamrai ételem, amire mindig az összetevők vannak.

Mi az a kimchi?

Kimchi új számodra? Ez egy hagyományos koreai étel, amelyet a káposzta koreai chili porral, fokhagymával és gyömbérrel történő erjesztésével készítenek, hogy ezt a funky, fűszeres zöldséget élvezzék. Az emberek azt mondják, hogy ez egy megszerzett íz, de azt hiszem, mindaddig, amíg szereti a fűszeres ételeket, belekerülsz.

A kimchi sokkal könnyebben megtalálható, hogy a probiotikus ételek az új forróság. Ez a hasznos baktériumok nagyszerű forrása, amelyek boldoggá teszik a hasat. Ebben a receptben a Wildbrine kimchi -t használtam, amelyet szeretek, mert rengeteg régi kimchi van benne. Ezt nevezem a biteknél, amelyek inkább henszekesebbek, amelyek a káposztalevelek vékonyabb, külső széléből származnak, szemben a ropogósabb bitekkel a közepéből. De magától értetődik, hogy a legjobb kimchi nagyjából mindig lesz a helyi ázsiai piacon. Ha Columbia -ban élsz, akkor az enyémet kapom a Hyundai -ban a Decker Blvd -en, ahol óriási kád van egy csomó különböző kimchis a hűtőszekrény szakaszában.

Nagy köszönet Roy Choi séfnek, hogy a Fusion Tacos -t egy dolognak tették! Soha nem gondoltam volna, hogy a hagyományos mexikói ízek együtt fognak működni a koreai ételekkel, de nyilvánvalóan együtt szánták őket, mivel ezek a vegetáriánus kimchi reggeli tacosok bizonyítják. A kimchi fűszeres rúgást ad a hagyományos reggeli taco -hoz tojással, avokádóval, burgonyával és sajttal. Ha igazán szeretné feltárni az ízes tényezőt, akkor ezekhez is összeomlott szalonnát is hozzáadhat – talán megsütjük egy -két szeletet, és főzzem a burgonyát a zsírban. Yum.

Mik a japán édesburgonya?

Volt egy japán édesburgonya, így pörköltem és hozzátettem a tacosokhoz. Ha még soha nem volt japán édesburgonya, akkor kevésbé édes, mint a szokásos édesburgonya, gazdag, diós ízű. Néhányan azt mondják, hogy olyan íze van, mint a pörkölt gesztenye, és egyetértek ezzel. Az enyémet a Rosewood Market -ről kapom itt, Columbia -ban, akinek mindig sokféle burgonya és édesburgonya van. Ha nem találja meg őket, használjon sem szokásos édesburgonyát, vagy viaszos burgonyát, mint például a Yukon Gold ezekben a vegetáriánus kimchi reggeli tacosokban, és jól lesz.

Hogyan melegítsük a tortillákat

A füstös íz hozzáadásához, a tortillákat enyhén láng felett vesszük. Használom az alacsony hőre beállított gázégőimet, és csak a tortillákat tükrözem a tetejére. Csak figyelje őket óvatosan, mert valószínűleg nem akarja tüzet gyújtani. Ha nincs gáztűzhely, akkor a másik dolog, amit megtehetsz, az 5 -ös tételekben lévő mikrohullámú sütőben, nedves papírtörülközővel borítva, hogy megakadályozzák őket. Főzzük 30 másodperces lépésekben, amíg a tortilla felmelegszik. Mivel nehéz megtalálni a közelben lévő igazán jó friss tortillákat (bármilyen Recs Columbia barát?) Nagyon szeretem a félig búza és a fél kukorica tortillákat is, mert nem kiszáradnak és nem morzsolódnak.

kimchi reggeli tacos

8

összetevőket készít:

1 japán édesburgonya, fél hüvelykes kockákra vágva

2 teáskanál szezámolaj

8 tojás

8 kukorica tortilla

1 avokádó, szeletelt, tálaláshoz

kimchi, kiszolgálásra

morzsolt Cotija vagy feta sajt, tálaláshoz

apróra vágott koriander, tálaláshoz

Utasítások:

Pre melegítse a sütőt 400 fokra.

Dobd el az édesburgonyát szezámolajjal. Ízesítsük sóval és fekete borssal, és egyenletesen ossza meg egy nagy sütőlapon. Helyezze a forró sütőbe, és 20 percig süssük, amíg gyengéd és arany. – Amíg a tojások sütnek, enyhén szólítsák meg a tortillákat egy gázégő fölött. Élvezze!

Ha tetszik ezek a vegetáriánus kimchi reggeli tacosok, akkor kedvelheti ezeket a taco recepteket is:

fűszeres fekete bab és quinoa reggeli tacos

görög tacos Garlicky kelkáposzta és tzatziki

BBQ lazac tacos

Nem diet dietetikus, nagyon zavarban vagyok, hogy ezt beismerem, de ….

I Ha Mint a karfiol rizs.

Tudom, tudom. Van még valami több étrend, mint a kis karfiol kis darabjainak cseréje a szénhidrátokra? De tudod, nagyon szeretem a karfiolot, és rengeteg fokhagymával és hagymával feltöltem, amíg szép és karamellizálódik, ez egy igazán ízletes módja annak.

Mivel gyakran elmondom az ügyfeleknek, a viselkedés mögött meghúzódó szándékok sokkal többet számítanak, mint maga a viselkedés. Karfiolos rizs (vagy zoodles vagy salátapekélyek vagy bármi más esetén), ha ez egy szórakoztató új módszer a zöldség élvezetére – menj rá! De legyünk valódi, a karfiol nem rizs, csakúgy, mint a cukkini, nem tészta, és a saláta nem kenyér.

Szeretek elkészíteni ezt az ételt, ha egy könnyebb vacsora van, de ha néhány szénhidrátot ömlesztek, nyugodtan keverje össze valamilyen rizst vagy quinoát a karfiol rizshez, vagy tálalja A rizs tészta felett.